Overzicht formulieren

Aanvraag & offerten

Scan & Nazorg

Melding & Mutatie

Inventarisaties

Scan & Nazorg

De arbeidsongeschiktheidscan (AOV scan) is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of uw huidige AO verzekering nog wel past bij uw huidige situatie. Periodiek plegen wij daarom onderhoud op eerder afgegeven adviezen en uw AO verzekering.

Start de scan

U heeft een verzekering afgesloten en daarna kijkt u er vaak niet meer naar om. Het gaat u natuurlijk hoofdzakelijk over het afdekken van het risico. Toch verandert er in de tussentijd vaak een hoop aan een verzekering. Denk daarbij aan de dekkingen, de premie en de voorwaarden. Het is dus wel slim om zo nu en dan ook uw autopolis te laten controleren. Dat kan heel gemakkelijk met deze scan.

Start de scan

 

De premies van overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) zijn de afgelopen jaren (fors) gedaald. Het heeft dus zin om na te gaan of overstappen/oversluiten zin heeft. Met deze scan kan ons kantoor nagaan of uw huidige ORV nog wel past. Of, als u er geen heeft, deze misschien nu wél is aan te raden. Kan het beter? Tegen een lagere premie wellicht? 

Start de scan

 

Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan wat er eventueel is gewijzigd (of op korte termijn gaat wijzigen) in uw huidige situatie. De onderwerpen die kort worden besproken zijn 'Gezin - Woning - Hypotheek - Werk & Inkomen'. Naar aanleiding van uw antwoorden wordt ons eerder afgegeven advies opnieuw beoordeeld en met u doorgenomen.

Start de scan

U heeft een reisverzekering afgesloten en daarna kijkt u er niet meer naar om. Het gaat u natuurlijk hoofdzakelijk over het afdekken van het risico. Toch verandert er in de tussentijd vaak een hoop aan een verzekering. Denk daarbij aan de dekkingen, de premie en de voorwaarden. Het is dus wel slim om zo nu en dan ook uw reis- e/o annuleringsverzekering te laten controleren. Dat gaat heel gemakkelijk met deze scan.

Start de scan

 

Een begrafenis of crematie kost flink wat geld. Sommige mensen hebben daarvoor een spaarpotje, bij anderen komt het op de nabestaanden aan. Maar wilt u hen met de kosten opzadelen? Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan of u de kosten van uw uitvaart afdoende heeft afgedekt of dat u nog iets wilt wijzigen. Kan het beter? Tegen een lagere premie wellicht? 

Start de scan

 

Deze scan is een korte enquête waarmee ons kantoor wil nagaan wat er eventueel is gewijzigd (of op korte termijn gaat wijzigen) in de huidige situatie. Naar aanleiding van de antwoorden wordt ons eerder afgegeven advies opnieuw beoordeeld en met u doorgenomen.

Start de scan

Convento Assurantiën

De adviseurs van Convento Assurantiën werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.

Aansluitgegevens:

  • KVK: 30170110
  • WFT: 12009795
  • Kifid: 300006341

Correspondentieadres:

Postbus 13291
3507 LG Utrecht

 

Gerealiseerd en gehost door YORON!

Contact

Convento Assurantiën
Swammerdamstraat 78
3553 RZ Utrecht

 030 273 30 80
 info@convento.nl